Διαφήμιση

Καλώς ήρθατε στο Ευρετήριο Προϊόντων και Προμηθευτών.

Επιλέξτε παρακάτω την κατηγορία που ανήκει το προϊόν που σας ενδιαφέρει ή αρχίστε να πληκτρολογήτε το  όνομα του στην «αναζήτηση προϊόντων».

 

 

Μπορείτε επίσης στη διπλανή στήλη (Αναζήτηση με γεωγραφικά κριτήρια) να επιλέξετε κατηγορία ή και προϊόν και στη συνέχεια, επιλέγοντας Νομό  ή Πόλη/Δήμο, να δείτε ποιοι διαθέτουν τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στην πόλη ή τον νομό.

Διαφήμιση
ydravlikos.gr
ELCO ΒΑΓΙΩΝΗΣ Α.Ε.


Τηλέφωνο 1: 210-284 78 00
Τηλέφωνο 2: 210-284 85 11
Φαξ:               
Σοφοκλή Βενιζέλου 1Α,
14123 Λυκόβρυση, Αττική
e-mail 1:       sales@elco.gr
e-mail 2:       
http://www.elco.gr
Η ELCO ΒΑΓΙΩΝΗΣ ΑΕ είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής οικιακών συσκευών στην Ελλάδα. Μια επιτυχημένη και ανταγωνιστική αμιγώς Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1960 έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τις καινοτομίες, τους συνεργάτες και τους πελάτες της.
Μετά από 5 δεκαετίες επιτυχημένης δραστηριότητας, η ELCO απασχολεί σήμερα 170 εργαζόμενους και διατηρεί 3 βασικές γραμμές παραγωγής :
1) την νέα πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής των θερμοσιφώνων ELCO TITAN & ELCO DURO GLASS (του 1ου σε πωλήσεις στην Ελλάδα) και του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα ELCO SOL-TECH,
2) την ανανεωμένη γραμμή των ηλεκτρικών κουζινών που διακρίνονται από μοναδικές καινοτομίες και κατέκτησαν ένα από τα σημαντικότερα μερίδια της Ελληνικής αγοράς,
3) και αυτήν των επιτραπέζιων κουζινών
Τα προϊόντα της, μετά την ελληνική, κατακτούν πλέον  και τις διεθνείς αγορές.
Ημερομηνία προσθήκης: 1.3.2010  Επισκέψεις: 9353
RSS Feeds