Διαφήμιση

Καλώς ήρθατε στο Ευρετήριο Προϊόντων και Προμηθευτών.

Επιλέξτε παρακάτω την κατηγορία που ανήκει το προϊόν που σας ενδιαφέρει ή αρχίστε να πληκτρολογήτε το  όνομα του στην «αναζήτηση προϊόντων».

 

 

Μπορείτε επίσης στη διπλανή στήλη (Αναζήτηση με γεωγραφικά κριτήρια) να επιλέξετε κατηγορία ή και προϊόν και στη συνέχεια, επιλέγοντας Νομό  ή Πόλη/Δήμο, να δείτε ποιοι διαθέτουν τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στην πόλη ή τον νομό.

Διαφήμιση
ydravlikos.gr
ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ


Τηλέφωνο 1: 210-831 62 06
Τηλέφωνο 2:
Φαξ:               210-831 30 90
Λιοσίών 298-300,
11145 Αθήνα, Αττική
e-mail 1:       info@kounelis.gr
e-mail 2:       nausika@kounelis.gr
http://www.kounelis.gr

Η εταιρεία
ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την επισκευή – συντήρηση – serviceηλεκτρικών εργαλείων εξωτερικού όπως BOSCH, MAKITA, RIDGID, HITACHI, REMS, EIBENSTOCK. Γρήγορα ασχολήθηκε με το εμπόριο και τις εισαγωγές των ανωτέρω εργαλείων και μηχανημάτων με αποτέλεσμα την γρήγορα εξάπλωση σε πωλήσεις.
Η εταιρεία μας επιπλέον έχει εξειδικευτεί στα μηχανήματα- εργαλεία υδραυλικών όπως ΒΙΔΟΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΕΣΣΕΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΡΟΤΙΕΡΕΣ, ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΛΑΚΩΣΕΩΝ, κ.α.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση υπάρχει συνεργάτης της εταιρείας ο οποίος έρχεται στο εργοτάξιο και στην οικοδομή για επίδειξη.
Αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί με αποστολές, παραλαβές σε εργαλεία , μηχανήματα και ανταλλακτικά όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία & Σκόπια.
Μέσα από την ανοδική της πορείας έχει καταφέρει με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό στο εξωτερικό , να παρέχει γρήγορο serviceσε όλους τους επαγγελματίες που έχουν εργαλεία , μηχανήματα.

Σύνθημα μας:

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ & ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.

Ημερομηνία προσθήκης: 8.12.2011  Επισκέψεις: 1660
RSS Feeds