Διαφήμιση
Επικαιρότητα

fysiko-aerioΗ Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής ενημερώνει ότι η τιμή του φυσικού αερίου, η οποία άγγιξε φέτος τα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 5 ετών στην Αττική, θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική ως αποτέλεσμα της μείωσης του ΕΦΚ στο οικιακό τιμολόγιο, που θα ισχύσει από την 1/1/2017.
Συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση η ΕΠΑ Αττικής επισημαίνει:

Περισσότερα...

OBYEΓια τη συνάντηση αντιπροσωπείας του προεδρίου της ΟΒΥΕ με αρμόδιους του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ενημερώνει σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Ομοσπονδία στις 16 Μαΐου 2016.
Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρεται:

Περισσότερα...

gsebee180 94525 J5QV25 bΣχετικά με την μη κλήτευση της ΓΣΕΒΕΕ και άλλων κοινωνικών φορέων στην αρμόδια επιτροπή που συζητά το πολυνομοσχέδιο, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...

fysiko aerioΔιακοπή της παροχής αερίου στις εγκαταστάσεις που δεν διαθέτουν  Πιστοποιητικό Επανελέγχου Στεγανότητας Σωληνώσεων που απαιτείται όταν  έχουν συμπληρώσει 4 έτη από την αρχική λειτουργία

Η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι στο πλαίσιο της ασφαλούς λειτουργίας των εσωτερικών εγκαταστάσεων με τη μέγιστη οικονομία στη χρήση φυσικού αερίου, προγραμματίζει δειγματοληπτικούς ελέγχους των εσωτερικών εγκαταστάσεων*.

Περισσότερα...

EIAX KIPRIOI 1Το Ε.Ι.Α.Χ. στα πλαίσια των στόχων του, που είναι η ενημέρωση όλων όσων εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στις εφαρμογές των προϊόντων χαλκού, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση Κυπρίων Μηχανολόγων που βρέθηκαν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα, συνδυάζοντας την επίσκεψή τους στο εργοστάσιο παραγωγής χαλκοσωλήνων της Χαλκόρ στα Οινόφυτα, με την εν συνεχεία επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις των εργαστηρίων του ΕΙΑΧ, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για τον χαλκό και τα πλεονεκτήματά του.

Περισσότερα...

EYATH 1Ο καθηγητής του ΑΠΘ Γιάννης Κρεστενίτης αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ). Ο κ. Κρεστενίτης είναι μέλος του Συντονιστικού Πολιτών και Φορέων «SOSτε το ΝΕΡΟ» ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρίας.

Περισσότερα...

EPAATTIKISΓια τις νέες προσφορές προς όλες τις κατηγορίες καταναλωτών που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου ενημερώνει η ΕΠΑ Αττικής με δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 11 Μαΐου 2016:
«Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται και επισήμως προ των πυλών, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αυτή η εποχή είναι η καταλληλότερη για να προχωρήσετε σε μία έξυπνη κίνηση που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας: Να συνδεθείτε με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Περισσότερα...

LG supports Ithaca laundry projectΤο βαν - κινητό πλυντήριο που έχει στόχο να καλύψει βασικές ανάγκες των αστέγων της Αθήνας εξοπλίστηκε με τις οικιακές συσκευές της LG

Η LG Electronics Ελλάς (LG), με σεβασμό και ευαισθησία στα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία Ithaca Laundry, που σκοπό έχει την επίλυση των προβλημάτων καθαριότητας των αστέγων της Αθήνας.

Περισσότερα...

EPATHESNIKIΜε ανακοίνωσή της, στις 6 Μαΐου 2016, η Διεύθυνση Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων της Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες της αλλά και όσους ενδιαφέρονται για σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που απορρέουν από τη σύμβαση σύνδεσης.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Περισσότερα...

mthites OAEDΣύμφωνα με την παρ. 17 του άρθρου 66 «Ρυθµίσεις για τα ζητήµατα της Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης» του προσφάτως ψηφισθέντος νόμου «Ρυθµίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» (αναμένεται η δημοσίευση στο ΦΕΚ) – η λειτουργία των ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ παρατείνεται ως εξής:

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 7465873