Διαφήμιση
Επικαιρότητα


AIHΗ AHI CARRIER ΝΑ Ευρώπης Α.Ε., πρώτη εταιρία κλιµατισµού στην Ελλάδα, υπεύθυνη για τη διανοµή και τις µετά την πώληση υπηρεσίες των παγκοσµίου φήµης προϊόντων κλιµατισµού Carrier και Toshiba στη χώρα µας, επενδύει στην ενηµέρωση των συνεργατών της, πάνω σε 2 πρωτοποριακά προϊόντα: τις νέες αντλίες θερµότητας Carrier και το νέο σύστηµα κλιµατισµού µεγάλων κτηρίων VRF Toshiba SMMS-e.

Περισσότερα...

EPA THESSΤην τέταρτη άσκηση ετοιμότητας για το έτος 2015 πραγματοποίησε η ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και του προσωπικού της Άμεσης Επέμβασης.

Περισσότερα...

OBYE Larisa 15Σε κλίμα ενωτικό και γόνιμο διεξήχθη η τακτική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΟΒΥΕ, στις 31 Οκτωβρίου 2015 , στην πόλη της Λάρισας κατόπιν πρόσκλησης του τοπικού συνδέσμου.
Η ολομέλεια κατόπιν τοποθετήσεων των μελών, διαλόγου και προτάσεων, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 18/11/2015, ομόφωνα ενέκρινε και αποφάσισε:

Περισσότερα...

EPATHESNIKIEPATHESLIAΗ ΕΠΑ Θεσσαλονίκης Α.Ε. και η ΕΠΑ Θεσσαλίας Α.Ε ενημερώνουν, ότι έχει καταβληθεί υπέρ των ωφελούμενων της δράσης: «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες», το ποσό της 1ης δόσης που ανέρχεται σε ποσοστό 40% του προϋπολογισμού.

Περισσότερα...

gsevee1Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών στο κάλεσμα της ΓΣΕΒΕΕ για κλείσιμο των καταστημάτων και των επιχειρήσεων τους στις 12 Νοεμβρίου και η συμμετοχή τους στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ήταν υψηλή και πρωτοφανής σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας.

Περισσότερα...

PROSFYGES LESVOSΣτο πλαίσιο των αποφάσεων της ολομέλειας του διοικητικού συμβουλίου της ΟΒΥΕ που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου στη Λάρισα,εκδόθηκε το παρακάτω ψήφισμα:
"Εμείς, οι επαγγελματίες υδραυλικοί, υπηρετώντας με ήθος και τεχνική γνώση το κοινωνικό και επαγγελματικό μας έργο, θεωρούμε ιστορική ανάγκη την αλλαγή της Ευρωπαϊκής πολιτικής στο μείζον ζήτημα του προσφυγικού.

Περισσότερα...

OBYEΤο διοικητικό συμβούλιο της ΟΒΥΕ, στις 31/10/15, συνεδρίασε στη Λάρισα και ομόφωνα αποφάσισε να καταγγείλει την κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζεται και εξοντώνει τα κοινωνικά στρώματα της χώρας.

Περισσότερα...

ESPAZήτησε η ΓΣΕΒΕΕ από το Διοικητή της ΤτΕ, Ι. Στουρνάρα

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργου Καββαθά παρουσία του αντιπροέδρου της UEAPME (Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βιοτεχνικών, Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδας Δημήτρη Ασημακόπουλο με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ιωάννη Στουρνάρα, τον υποδιοικητή, κ. Θεόδωρο Μητράκο και στελέχη του ιδρύματος με θέμα την άρση των εμποδίων που περιορίζουν τη ρευστότητα στην αγορά.

Περισσότερα...

OBYE Larisa 15Σε κλίμα ενωτικό και γόνιμο διεξήχθη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΒΥΕ, στις 31 Οκτωβρίου, στην πόλη της Λάρισας, κατόπιν πρόσκλησης του τοπικού Συνδέσμου.
Σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ομοσπονδία στις 4 Νοεμβρίου 2015, αναφέρεται:

Περισσότερα...

OBYE WILO 1Κατόπιν ενεργειών του γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΟΒΥΕ, και σε πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, Δημήτρη Βαργιάμη, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της "Wilo Hellas" Παναγιώτη Στάπα, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στα γραφεία της εταιρίας, στην Άνοιξη Αττικής.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 7054116