Διαφήμιση
Επικαιρότητα

IME THESΠραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, και Εμπόρων Ελλάδος ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) στην Θεσσαλονίκη, συνάντηση του Ινστιτούτου με την Ένωση Εμπορικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Κωνσταντινούπολης (İSTESOB).

Περισσότερα...

eforia 0 1 0 1Ετήσια πλέον καθίσταται η υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών προμηθευτών και συναλλαγών (ΜΥΦ), από το ημερολογιακό έτος 2016 και μετά.
Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, υπέγραψε τη σχετική απόφαση, που προβλέπει ότι:

Περισσότερα...

ΙΝΤΕΡΣΟΛΑΡΑπό 22 έως 24 Ιουνίου 2016 θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της η Intersolar Europe στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου. Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυση της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρέμπορους και φορείς παροχής υπηρεσιών

Περισσότερα...

EIAX 1aΚαινοτόμο σύμμαχο εξασφάλισε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στην μάχη κατά των λοιμώξεων, αντικαθιστώντας τις μεταλλικές επιφάνειες επαφής με αντίστοιχες αντιμικροβιακού χαλκού, στο 2ο νηπιαγωγείο Βάρης και στο 4ο νηπιαγωγείο Βούλας.
Με την εφαρμογή αυτή οι μαθητές και δάσκαλοί τους εξασφάλισαν ένα υγιεινό περιβάλλον μειώνοντας την μικροβιακή χλωρίδα που εν δυνάμει βρίσκεται στις επιφάνειες επαφής.

Περισσότερα...

WILO SEMINARIO THESΗ Wilo Hellas διοργάνωσε με επιτυχία ειδικά διαμορφωμένο σεμινάριο, αποκλειστικά για τα μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση έγινε πρόσφατα, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, στην Άνοιξη Αττικής.

Περισσότερα...

DESFA 1aΑπό μέλη του «Ενεργειακού Βήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης»
και φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα την Παρασκευή 8 Απριλίου εκπαιδευτική επίσκεψη, στο πλαίσιο των δράσεων του «Ενεργειακού Βήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης», στο σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα.

Περισσότερα...

fysiko-aerioΣυντηρητική αύξηση της ζήτησης φυσικού αερίου στη
χώρα μας, σε επίπεδα μεταξύ 3,7 δισ. κυβικών μέτρων
το 2016 και 3,9 δισ. κ.μ. την τριετία 2018-2020, με ελα-
φριά υποχώρηση στα 3,63 δισ. κ.μ. μεταξύ 2021- 2024
προβλέπει σε ετήσια έκθεση του ο ΔΕΣΦΑ.

Περισσότερα...

EPAATTIKISΣε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με το ποσοστό μείωσης της τιμής του φυσικού αερίου στην Αττική σε σχέση με πέρυσι, η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής με ανακοίνωση της διευκρινίζει ότι:

Περισσότερα...

EPATHESNIKIEPATHESLIAΜειωμένη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική παραμένει η τιμή του φυσικού αερίου προς τους καταναλωτές για τον μήνα Μάρτιο, από τις ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, η τιμή του φυσικού αερίου ανέρχεται σε 0,55 €/Nm3 (0,048 €/ kWh) για την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και σε 0,57 €/Nm3 (0,049 €/ kWh) για την ΕΠΑ Θεσσαλίας συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και είναι μειωμένη κατά 24,3% και 23,6% αντίστοιχα σε σχέση με το Μάρτιο του προηγούμενου έτους.

Περισσότερα...

LouketaΕπιστροφή στις χειρότερες μέρες της κρίσης προοιωνίζεται η εξαμηνιαία αποτύπωση οικονομικού κλίματος στις μικρές επιχειρήσεις του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ. Από την έρευνα προκύπτει ότι έχει αρχίσει ένας νέος κύκλος στασιμότητας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κατ' επέκταση για την ελληνική οικονομία και ότι η μόνη βεβαιότητα είναι η βεβαιότητα της επιδείνωσης όλων των μεγεθών που αφορούν στην πραγματική οικονομία.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 7427778