Διαφήμιση
Επικαιρότητα

logo kentriko RGB 72ppiΥποβολή αιτήσεων έως 15/9/2015

IME GSEVEEΤο Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ μέσω του προγράμματος «ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» προσφέρει τη δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα ή υποκατάστημα στο Δήμο Αθηναίων να λάβουν δωρεάν υποστήριξη με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες τους

Περισσότερα...

louketo-ellada-660Σε καθεστώς συρρίκνωσης και διαρκούς ματαίωσης ή στη καλύτερη των περιπτώσεων αναστολής των επενδυτικών σχεδίων («κλειστό μέχρι νεοτέρας») βρίσκονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελλείψει κάθε εξωγενούς θετικής προοπτικής, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα οικονομικού κλίματος που διεξήγαγε το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ. Η τελευταία κρίση που κορυφώθηκε με την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων επιδείνωσε σημαντικά τα πραγματικά μεγέθη των επιχειρήσεων, ενώ το κλείσιμο της συμφωνίας δε συνεπάγεται αυτόματα αναστροφή του κλίματος.

Περισσότερα...

LG-SmartThinQ-Sensor-2Οι οικιακές συσκευές της LG με τεχνολογία AllJoyn προσφέρουν ακόμα καλύτερο έλεγχο από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται ο χρήστης

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2015 την πιο εξελιγμένη 'Smart Home' τεχνολογία της στην IFA 2015 στο Βερολίνο, που θα προσφέρει ακόμα περισσότερα προνόμια στη ζωή των καταναλωτών.

Περισσότερα...

NEMEA OAEEΣτη Νεμέα, ο τοπικός εμπορικός σύλλογος κατάφερε να προκαλέσει δικαστική απόφαση η οποία υποχρεώνει τον ΟΑΕΕ να θεωρεί προσωρινώς τα βιβλιάρια υγείας καθενός από τους αιτούντες, ώστε να δικαιούνται αυτοί πλήρους ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης.

Περισσότερα...

OBYEΤις απόψεις της για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις καταθέτει η ΟΒΥΕ με δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 27 Αυγούστου και στο οποίο επισημαίνεται:
«Προέχει το κοινωνικό και Εθνικό συμφέρον. Και όχι το εκλογικό ξεκαθάρισμα που θα οδηγήσει σε περαιτέρω ύφεση, ανεργία, λουκέτα, διευρύνοντας το φαύλο κύκλο της φτωχοποίησης και των χρεών.

Περισσότερα...

spyriadisΤην Κυριακή, 23 Αυγούστου, έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος συνδικαλιστής στο χώρο των εγκαταστατών – συντηρητών καυστήρων Γιάννης Σπυριάδης. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου «Ο Ήφαιστος» και από το 1981 έως το 1989 εκλεγόταν στο διοικητικό συμβούλιο και κατέλαβε τις θέσεις στην αρχή του αντιπροέδρου και στη συνέχεια του προέδρου.

Για την προσφορά του στον Κλάδο τιμήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του Ήφαιστου στη γενική συνέλευση της 29ης Μαρτίου 2009.
Η κηδεία του έγινε την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015, από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στον Άγιο Δημήτριο – Μπραχάμι.
Ο «Υ» εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

fysiko aerioΣε τροποποιήσεις για την ολοκλήρωση της δράσης: «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες», που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, προχώρησε το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Περισσότερα...

petrelaio-thermansis-epidoma-118145Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου καλείται να αποφανθεί για το αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της λαθρεμπορίας καυσίμων στην περίπτωση που διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδρυμάτων, γηροκομείων κ.ά. χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης αντί για πετρέλαιο κίνησης και για άλλες πλην της θέρμανσης χρήσεις, όπως π.χ. την παροχή ζεστού νερού μέσω μπόιλερ

Περισσότερα...

2 Siemens DemosΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της Siemens για πελάτες και συνεργάτες από τον κλάδο της Βιομηχανίας, οι οποίες διοργανώθηκαν στις 4 και 10 Ιουνίου, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν περίπου 500 εκπρόσωποι του βιομηχανικού τομέα, οι οποίοι ενημερώθηκαν γύρω από τις νέες τάσεις στο χώρο των Βιομηχανικών Εφαρμογών και τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις της Siemens, μέσα από τις παρουσιάσεις των Διευθύνσεων Digital Factory και Process Industries & Drives της Siemens A.E..

Περισσότερα...

EPATHESNIKIΗ Ε.Π.Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ευελιξία που επιβάλλουν οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες ανακοινώνει ότι από τις 01/07/2015 και με ισχύ έως τις 31/12/2015 την παροχή «ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ» σε όσους επιθυμούν να συνάψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής με το δίκτυο φυσικού αερίου για κεντρική θέρμανση - βιοτεχνική και επαγγελματική χρήση.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 6785733