Διαφήμιση
Επικαιρότητα

ODIGOS EIAXΤο Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (ΕΙΑΧ), στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής ενημέρωσης και τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει στους υδραυλικούς και θερμοϋδραυλικούς σε θέματα εφαρμογών του χαλκού και των κραμάτων του, επιμελήθηκε και ολοκλήρωσε πρόσφατα την έκδοση ενός χρήσιμου εγχειρίδιου, σχετικά με τις εσωτερικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου με τίτλο: "Οδηγός Εσωτερικών Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου".

Περισσότερα...

EPAATTIKISΑπό τον Απρίλιο τα οικιακά τιμολόγια φυσικού αερίου είναι χαμηλότερα κατά 8% λόγω της μείωσης του κόστους προμήθειας της ΕΠΑ Αττικής από την ΔΕΠΑ. Σημειώνεται ότι η μείωση αυτή ακολουθεί μια αντίστοιχη πτώση των τιμών φυσικού αερίου κατά 10% την τρέχουσα χειμερινή περίοδο (Οκτώβριος 2013 – Μάρτιος 2014) σε σχέση με την περσινή  αντίστοιχη χρονική περίοδο

Περισσότερα...

CLIMAVENETA(Ψύκτες, αντλίες θερμότητας, πύργους ψύξης, αντλίες κυκλοφορίας νερού πρωτεύοντος και δευτερεύοντος συστήματος, βάνες αυτοματισμού)
Το σύστημα ClimaPRO της Climaveneta αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του ελέγχου και της διαχείρισης υδραυλικών εγκαταστάσεων ψυκτών και αντλιών θερμότητας.

Περισσότερα...

OBYEΓια ευόδωση των αγώνων και για μια πρώτη νίκη στο θέμα της κατοχύρωσης της υπεύθυνης δήλωσης κάνει λόγο η διοίκηση της ΟΒΥΕ με ενημερωτικό δελτίο που απέστειλε στις 27 Μαρτίου  σε όλους τους συνδέσμους υδραυλικών. Η  Ομοσπονδία ενημερώνει ότι ο υφ. Ανάπτυξης Αθ. Σκόρδας με έγγραφό του προς τη Βουλή αναφέρει ότι συνεχίζει να ισχύει η υπεύθυνη δήλωση που προβλέπει το άρθρο 4 του Π.Δ. 38/1991.

Περισσότερα...

GSEVEE 1Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ οργάνωσε και υλοποίησε κατά  τα  έτη  2012-2014 ένα σημαντικό σε μέγεθος και σε ποιότητα έργο εκπαίδευσης εργοδοτών, αυτοαπασχολουμένων, εργαζομένων και συμβοηθούντων μελών μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Η εκπαίδευση αυτή διοργανώθηκε  στο πλαίσιο της Πράξης «Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό της μικρής επιχείρησης»  μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με  τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων.

Περισσότερα...

EIAX2    Διαγωνισμός για τις ειδικότητες θερμοϋδραυλικών-ψυκτικών και φυσικού αερίου

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (Ε.Ι.Α.Χ.) επενδύει και φέτος, στην εκπαίδευση των νέων υδραυλικών και θερμοϋδραυλικών, μέσα από τα σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...

OBYEΎστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ,  τμήμα Μικρομεσαίων επιχειρήσεων  (ΜμεΕ) σε ημερίδα με θέμα: «Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα», ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Ηλίας Χούντας, παρευρέθηκε στις εργασίες της ημερίδας, που διεξήχθη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Stanley,  στις 26 Φεβρουαρίου 2014.

Περισσότερα...

OCTAGONΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της OCTAGON στην διεθνή έκθεση PROGETTO FUOCO που πραγματοποιήθηκε στην Βερόνα από 19 - 23 Φεβρουαρίου 2014. Σε μια έκταση 85.000 τ.μ., 653 εταιρίες από 36 χώρες, παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 75.000 επαγγελματίες του κλάδου.

Περισσότερα...

OVSTH asfalistikoΆνεργοι που ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο, μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείνουν η μία πίσω από την άλλη, 360.000 επαγγελματοβιοτέχνες ανασφάλιστοι, αυτές είναι μερικές από τις επιπτώσεις εφαρμογής των πολιτικών των μνημονίων που έχουν οδηγήσει στην καταβαράθρωση  κάθε έννοιας δικαίου, ασφάλειας και κοινωνικής προστασίας. 

Περισσότερα...

xountasΣτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ) που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη έγινε αναδιάρθρωση του προεδρείου και ο Ηλίας Χούντας κατέλαβε τη θέση του προέδρου.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 4915293