Διαφήμιση
Επικαιρότητα

diamantopoulos giannisΠλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015, στην τελευταία του κατοικία, το νεκροταφείο Κηφισιάς , τον Γιάννη Διαμαντόπουλο που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη μέρα χάνοντας την τρίχρονη μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση , της περιοχής που έταξε τον εαυτό του να υπηρετεί, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του πολιτισμού και του περιβάλλοντος στην πόλη.

Περισσότερα...

OBYEΤις απόψεις της και την κριτική της για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών της χώρας μας καταθέτει με δελτίο Τύπου η ΟΒΥΕ. Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου που εξεδόθη στις 22 Ιουνίου 2015, αναφέρει:

Περισσότερα...

georgakopoulosΑπό τον Ηλία Γεωργακόπουλο, οικονομολόγο - φοροτεχνικό

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ
Διάλυση νομικού προσώπου (σωματείου) Για τα διαλυόμενα νομικά πρόσωπα και τις νομικές οντότητες, ως Σωματεία Σύλλογοι Ομοσπονδίες, εταιρείες ΟΕ, ΕΕ κ.α. η δήλωση εισοδήματος υποβάλλεται μέσα σε ένα (1) μήνα από τη διάλυση, με ημερομηνία λύσης αυτή που καταχωρείται στο ΓΕΜΗ ή σε άλλο μητρώο.

Περισσότερα...

oikopolis-2015-122814Για τρίτη φορά η Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κατερίνης κέρδισε το βραβείο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Η Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κατερίνης βραβεύθηκε για τρίτη φορά στο πλαίσιο των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» 2015, με το βραβείο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Περισσότερα...

BEPΤην επιτακτική ανάγκη μίας ευρύτερης δυνατής συναίνεσης από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου απέναντι στους δανειστές μας ώστε να βγει η ελληνική οικονομία από την κρίση και να αναπτύξει αναπτυξιακή δυναμική, επεσήμανε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, παρατηρώντας ότι, ενώ εδώ και τέσσερις μήνες γίνονται διαβουλεύσεις, καμία πρόοδος δεν υπήρξε.

Περισσότερα...

gsebee180 94525 J5QV25 b"Το προτεινόμενο σχέδιο συμφωνίας εκ μέρους των θεσμικών εταίρων που είδε το φως της δημοσιότητας αποτελεί αναμφίβολα μια ακόμη πράξη στο έργο παραβίασης κάθε οικονομικής και πολιτικής λογικής, μια πράξη που καταδεικνύει ότι οι διεθνείς πιστωτές αδυνατούν να αντιληφθούν το εύρος και την ουσία του ελληνικού προβλήματος" επισημαίνει σε σχετικό δελτίο Τύπου η ΓΣΕΒΕΕ που εξέδωσε στις 5 Ιουνίου.

Περισσότερα...

1 OBYE - TOLIOS copyΣυναντήθηκε με αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΟΒΥΕ στις 2 Ιουνίου

Θετικά συμπεράσματα ανέκυψαν από τη συνάντηση στις 2 Ιουνίου 2015, μελών του προεδρείου της ΟΒΥΕ, στο γραφείο του γενικού γραμματέα βιομηχανίας, κ. Ι. Τόλιου, στην Αθήνα. Σε σχετικό δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας επιασημαίνεται:

Περισσότερα...

EBHEΗμερίδα από ΕΒΗΕ και ΕΝΕΕΠΙΘΕ στις 8 Ιουνίου 2015, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ (Μεσογείων 119)eneepithe

Σε λίγους μήνες ενεργοποιείται η υποχρεωτική εφαρμογή Ευρωπαϊκών Κανονισμών που αφορούν την Ενεργειακή Σήμανση και τον Οικολογικό Σχεδιασμό ευρέως διαδεδομένων ενεργειακών προϊόντων, όπως οι θερμαντήρες χώρων και νερού, τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης με νερό, τα θερμικά ηλιακά συστήματα και συλλέκτες, οι δεξαμενές αποθήκευσης ζεστού νερού κλπ.

Περισσότερα...

EPA - ENIΟι πρόεδροι των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας καθηγητής κ. Αθανάσιος Καΐσης και κ. Ανανίας Τομπουλίδης επισκέφτηκαν μαζί με τον Γ. Δ. κ. Federico Regola και τον Α. Γ. Δ. κ. Λεωνίδα Μπακούρα, τα γραφεία της Eni S.p.A. στο Μιλάνο για συνάντηση εργασίας πάνω σε θέματα της πορείας των Εταιριών και περαιτέρω ανάπτυξη.

Περισσότερα...

BEP 1 Συζητήθηκαν η απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης ΜΜΕ
και της πιστοποίησης των τεχνικών επαγγελμάτων.

Την επιτακτική ανάγκη να απλοποιηθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης των μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων και της αδειοδότησης και πιστοποίησης τεχνικών επαγγελμάτων,  επεσήμαναν στις διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποίησαν στις 19/05/2015, εκπρόσωποι του ΒΕΠ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Α. Μιχάλαρο, με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ.Γ. Τόλιο και τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΕΟΠΠΕΠ, κ.Γ. Βουτσινά.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 6527503