Διαφήμιση
Επικαιρότητα

1 seya logoΕξώδικη διαμαρτυρία του ΣΕΥΑ προς το υπουργείο Υποδομών για τα τέλη διοδίων των επαγγελματικών αυτοκινήτων στις εθνικές οδούς

Τη διαμαρτυρία του προς το υπουργείο Υποδομών για την εξομοίωση των επαγγελματικών αυτοκινήτων με τα τριαξονικά υπέρβαρα οχήματα όσον αφορά τα τέλη διοδίων στις εθνικές οδούς, κατέθεσε το ΔΣ του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθηνών (ΣΕΥΑ).

Περισσότερα...

dolphinsΑπό τις 24 Ιουλίου έως τις !7 Αυγούστου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μερικές ανάσες ξεκούρασης και ηρεμίας για να αντέξουμε στη συνέχεια...
Στο δάστημα αυτό τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά και η ιστοσελίδα μας δεν θα ανανεώνεται με ειδήσεις.
Πολλές και εγκάρδιες ευχές σε όλους για ΚΑΛΟ και ΗΡΕΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

CLIMATHERMΗ Project LTD, διοργανώτρια εταιρία της Διεθνούς έκθεσης "Climatherm – energy", μετά τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, (Capital Control, κλείσιμο τραπεζών μέχρι νεοτέρας, έλλειψη ρευστότητας, αδυναμία πληρωμών και εισαγωγής εμπορευμάτων και φυσικά με πιθανά σενάρια εκλογών των επερχόμενων μηνών Σεπτέμβριο – Οκτώβριο) θέλοντας να διασφαλίσει την επιτυχημένη διοργάνωση και να εξασφαλίσει τη μέγιστη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών, αποφάσισε να μεταφέρει τη διεξαγωγή της Διεθνούς έκθεσης "Climatherm – energy 2015", για το Μάρτιο του 2016, στο Διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Περισσότερα...

ANASTASOPOYLOSΚυρία Ψυχογιού,
Με την παρούσα επιστολή ζητώ να ανασκευάσετε σημείο της ομιλίας μου που ψευδώς μου αποδώσατε στο περιοδικό σας (τεύχος 1479, σελ. 27), κατά τη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Υδραυλικών της Αθήνας στις 29 Μαρτίου του 2015.
Συγκεκριμένα αναφέρατε ότι εγώ, ως πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας της Αθήνας είπα ότι «τα χρήματα που απομένουν στο Ταμείο είναι 140.000 ευρώ».

Περισσότερα...

imerisia LARGE t 1061 43489291 type11940Φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης υπόσχεται στα νοικοκυριά η κυβέρνηση. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημ. Μάρδας προανήγγειλε την κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. Αυτό θα οδηγήσει στην κατάργηση και του επιδόματος θέρμανσης για τους δικαιούχους από τον Οκτώβριο.

Περισσότερα...

diamantopoulos giannisΠλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015, στην τελευταία του κατοικία, το νεκροταφείο Κηφισιάς , τον Γιάννη Διαμαντόπουλο που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη μέρα χάνοντας την τρίχρονη μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση , της περιοχής που έταξε τον εαυτό του να υπηρετεί, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του πολιτισμού και του περιβάλλοντος στην πόλη.

Περισσότερα...

OBYEΤις απόψεις της και την κριτική της για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών της χώρας μας καταθέτει με δελτίο Τύπου η ΟΒΥΕ. Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου που εξεδόθη στις 22 Ιουνίου 2015, αναφέρει:

Περισσότερα...

georgakopoulosΑπό τον Ηλία Γεωργακόπουλο, οικονομολόγο - φοροτεχνικό

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ
Διάλυση νομικού προσώπου (σωματείου) Για τα διαλυόμενα νομικά πρόσωπα και τις νομικές οντότητες, ως Σωματεία Σύλλογοι Ομοσπονδίες, εταιρείες ΟΕ, ΕΕ κ.α. η δήλωση εισοδήματος υποβάλλεται μέσα σε ένα (1) μήνα από τη διάλυση, με ημερομηνία λύσης αυτή που καταχωρείται στο ΓΕΜΗ ή σε άλλο μητρώο.

Περισσότερα...

oikopolis-2015-122814Για τρίτη φορά η Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κατερίνης κέρδισε το βραβείο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Η Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κατερίνης βραβεύθηκε για τρίτη φορά στο πλαίσιο των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» 2015, με το βραβείο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Περισσότερα...

BEPΤην επιτακτική ανάγκη μίας ευρύτερης δυνατής συναίνεσης από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου απέναντι στους δανειστές μας ώστε να βγει η ελληνική οικονομία από την κρίση και να αναπτύξει αναπτυξιακή δυναμική, επεσήμανε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, παρατηρώντας ότι, ενώ εδώ και τέσσερις μήνες γίνονται διαβουλεύσεις, καμία πρόοδος δεν υπήρξε.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 6704405