Τελευταία Νέα:
Επικαιρότητα

BEP 1 Συζητήθηκαν η απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης ΜΜΕ
και της πιστοποίησης των τεχνικών επαγγελμάτων.

Την επιτακτική ανάγκη να απλοποιηθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης των μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων και της αδειοδότησης και πιστοποίησης τεχνικών επαγγελμάτων,  επεσήμαναν στις διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποίησαν στις 19/05/2015, εκπρόσωποι του ΒΕΠ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Α. Μιχάλαρο, με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ.Γ. Τόλιο και τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΕΟΠΠΕΠ, κ.Γ. Βουτσινά.

Περισσότερα...

gsebee180 94525 J5QV25 bΕπιστολή προς τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάνη Βαρουφάκη και τον Αν. Υπουργό Εξωτερικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος απέστειλε, στις 19 Μαΐου 2015, η ΓΣΕΒΕΕ σχετικά με τις πληροφορίες για εφαρμογή ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ.

Περισσότερα...

fysiko-aerioΣημαντική μείωση στα τιμολόγια φυσικού αερίου για τον μήνα Μάιο θα δουν οι πελάτες της ΕΠΑ Αττικής, ως αποτέλεσμα της μείωσης του κόστους προμήθειας της ΕΠΑ Αττικής από την ΔΕΠΑ.

Περισσότερα...

OVSTH - OAEEΜε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή επαγγελματοβιοτεχνών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/5/2015 ενημερωτική συνάντηση με θέμα τη ρύθμιση των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, με βάση το νέο νόμο 4321/2015 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

1 EIAX KREV copyΤα ποιο καυτά σημεία, για να κολλήσουμε επικίνδυνα βακτήρια είναι τα προστατευτικά κάγκελα στα κρεβάτια των νοσοκομείων. Η Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία "Schlosserei Röll GmbH" προσφέρει μια νέα λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος: Κάγκελα από Αντιμικροβιακό Χαλκό.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 12 Μαΐου 2015 το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (ΕΙΑΧ), αναφέρεται:

Περισσότερα...

THES 1Για την ενίσχυση του σημαντικού έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», οι υπάλληλοι της Ε.Π.Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συνέλεξαν για μία ακόμη φορά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία προσέφερε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής και διευθυντής επιχειρησιακών δραστηριοτήτων κ. Λεωνίδας Μπακούρας στους εκπροσώπους του Εθελοντικού Οργανισμού.

Περισσότερα...

EIAX 1Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (Ε.Ι.Α.Χ.), με την ευγενική χορηγία της ελληνικής βιομηχανίας επεξεργασίας μετάλλων «ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» και την εταιρία εργαλείων και μηχανημάτων για υδραυλικούς «ΡΟΤΕΝΜΠΕΡΓΚΕΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.», πραγματοποίησε για έβδομη συνεχή χρονιά την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των θερμοϋδραυλικών στις εγκαταστάσεις του Ι.Ε.Κ. Νεάπολης.

Περισσότερα...

xaΕπ' αφορμή της δίκης της Χρυσής Αυγής, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υδραυλικών της Αθήνας (ΣΕΥΑ) διατυπώνει την πάγια θέση – καταδίκη του στο ναζιστικό αυτό μόρφωμα με την εγκληματική δράση.

Περισσότερα...

seya logoΤο ΔΣ του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών της Αθήνας διατυπώνει την αντίθεσή του στην κατά πλειοψηφία απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΕ να μεταφέρει τα ταμειακά διαθέσιμα του Οργανισμού, ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ στην τράπεζα της Ελλάδος.

Περισσότερα...

G.Theodossiou Ideal Standard«Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σημαίνει ορθολογική διαχείριση του φυσικού τοπίου και αειφορία» τόνισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ideal Standard Ελλάδας και Μεσογείου, κ. Γιώργος Θεοδοσίου

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου η ημερίδα «Τουριστική κατοίκηση μετά-την-κρίση», στην οποία εξετάστηκαν οι στρατηγικές για τη δημιουργία τουριστικών δομών στο μέλλον, έχοντας ως σημείο αναφοράς την Ελλάδα μετά την περίοδο της κρίσης.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 6388701