Επικαιρότητα

rithmiseis ofeilwnΣτη δημοσιότητα δόθηκε, στις 24 Μαρτίου 2015 η εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας με την οποία τίθεται σε εφαρμογή η νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, πλην ΝΑΤ, του νόμου για τις 100 δόσεις (Ν.4321/2015).

Περισσότερα...

LG - Dealer Training AE  ACADEMY  Με στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τα ολοκληρωμένα συστήματα ψύξης και θέρμανσης, η LG παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις στην τεχνολογία του κλάδου

H LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, οργανώνει μια σειρά σεμιναρίων σχετικά με τις ολοκληρωμένες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και ψύξης οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού.

Περισσότερα...

fysiko aerio2·    Εξετάζεται κοινωνικό τιμολόγιο και στο φυσικό αέριο
·    Κατά  29% χαμηλότερη η τιμή του φυσικού αερίου στο διάστημα Οκτωβρίου 2014 με Φεβρουάριο 2015 σε σχέση με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
·    Σε εκκρεμότητα το πρόγραμμα επιδότησης από το ΕΣΠΑ για τη μετατροπή των θερμάνσεων σε φυσικό αέριο

 Η εφαρμογή Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου και για τους καταναλωτές φυσικού αερίου βρίσκεται υπό συζήτηση μεταξύ του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, των Εταιριών Παροχής Αερίου και της ΡΑΕ, ανέφερε στις 19 Μαρτίου 2015  σε συνέντευξη Τύπου ο γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Αττικής Χρήστος Μπαλάσκας.

Περισσότερα...

OBSTHΣτις 18/3/2015 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ), για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας( Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.).

Περισσότερα...

OBYEΜε επιστολές της προς τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος  
και Ενέργειας  Παναγιώτη Λαφαζάνη

Να συνταχθεί άμεσα  το ενιαίο μητρώο τεχνικών επαγγελμάτων όπως ορίζει ο νόμος 3982/11 ζητεί η ΟΒΥΕ από τον υπουργό  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος  και Ενέργειας  Παναγιώτη Λαφαζάνη, επισημαίνοντας ότι ο κύριος στόχος είναι ο περιορισμός της παράνομης άσκησης τεχνικού αδειοδοτημένου επαγγέλματος .

Περισσότερα...

EPATHESNIKIΗ Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. διεξήγαγε άσκηση ετοιμότητας στις 12/03/2015 σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και τον Δήμαρχο κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, η οποία εκτελέστηκε με απόλυτη επιτυχία.

Περισσότερα...

EPAATTIKISΠροσφέρει φυσικό αέριο σε όλους εύκολα, γρήγορα και με προνομιακό κόστος

Ανταποκρινόμενηστο έντονο ενδιαφέρον των νοικοκυριών για την οικονομική, «καθαρή» και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη θέρμανσή τους που προσφέρει το φυσικό αέριο, η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής προχωρά στη διεύρυνση του υφιστάμενου προγράμματός της για τη χρηματοδότηση του κόστους μετατροπής/ εγκατάστασης θέρμανσης με φυσικό αέριο.

Περισσότερα...

IME GSEVEEΤο Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, στο πλαίσιο των πράξεων με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ – Α.Π. 7 & 8» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, υλοποιεί δωρεάν προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης σε εργοδότες, εργαζόμενους και συμβοηθούντα μέλη μικρών επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

OAEE KTIRIOΚέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων (ΚΕΑΣ) λειτουργεί ο ΟΑΕΕ στο ισόγειο κτίριο επί της οδού Ακαδημίας 22, διευρύνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης ασφαλισμένων και συνταξιούχων του.
Στο ΚΕΑΣ παρέχονται οι παρακάτω υπηρεσίες:

Περισσότερα...

pelet woodΗ TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποίησε επιθεώρηση πιστοποίησης της παραγωγής των pellet στη μονάδα της ALFA WOOD στο Νευροκόπι Δράμας, για τις κατηγορίες ENplus Α1 και ENplus Α2 οι οποίες αποτελούν τις κορυφαίες ποιότητες pellet σύμφωνα με το πρότυπο ENplus.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 6203208