Διαφήμιση
Επικαιρότητα

EPATHESNIKIΓια τα δικαιολογητικά που χρειάζονται αλλά γενικά την όλη διδικασία για την ένταξη στο πρόγραμμα επιδότησης αντικατάστασης συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου ενημερώνει με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 18 Νοεμβρίου 2014 η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης.Παράλληλα πληροφορεί για διοργάνωση ημερίδας ημερίδας ενημέρωσης του τεχνικού κόσμου που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φυσικού αερίου, την Τρίτη 25/11/2014 στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Περισσότερα...

GREEN EXPOΤα αειφόρα κτίρια, η πράσινη δόμηση, το ενεργειακά αυτόνομο κτίριο, η διαχείριση της ενέργειας, η διαμόρφωση του αστικού τοπίου και οι έξυπνες πόλεις, βασικοί άξονες της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, δίνουν τον παλμό της αγοράς στην 7η εμπορική εκθεσιακή συνάντηση στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Expo Center στην Παιανία, Αττικής.

Περισσότερα...

FA 1Υπογράφηκε από τον υπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 3071/14.11.2014, η υπουργική απόφαση που αφορά στην προκήρυξη της δράσης «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες» Πρόκειται για το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου από τον υπουργό Γ. Μανιάτη, το οποίο προβλέπει επιχορήγηση για την αντικατάσταση έως και 60% του συνολικού κόστους μετατροπής και κατ' ανώτατο έως 5.500 (με αλλαγή λέβητα).

Περισσότερα...

gsebee180 94525 J5QV25 b«Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τη ρύθμιση οφειλών κρίνεται κατ' αρχάς θετική μολονότι ενόψει της συγκυρίας της κρίσης και της πολιτικής της εσωτερικής υποτίμησης είναι εκ των πραγμάτων καθυστερημένη. Ενδεχομένως, μάλιστα, αυτή η καθυστέρηση να λειτουργήσει εις βάρος της αποτελεσματικότητάς της» τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος. Καββαθάς σε εκδήλωση που διοργάνωσαν στις 12 Νοεμβρίου ΕΒΕΑ - ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ και με τη συμμετοχή της Γ.Γ. Δημοσίων, κ. Κ. Σαββαΐδου, του Διοικητή του ΙΚΑ, κ. Ρ. Σπυρόπουλου και της Διοικήτριας του ΟΑΕΕ, κ. Γ. Κωτίδου.

Περισσότερα...

ydatines gefyresΠαρά το γεγονός ότι η αναγκαιότητα για ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων αποτελεί πλέον κοινό τόπο, στη χώρα μας σημειώνεται αναλογικά μεγαλύτερη κατανάλωση νερού σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. To γεγονός αυτό συνδέεται άρρηκτα με μια σειρά παραγόντων όπως είναι οι συνήθειες, η περιβαλλοντική μας συνείδηση, οι υποδομές στα κτίρια και στην πόλη, το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο κ.ά.

Περισσότερα...

aithalomixliΣε συστάσεις για την αποφυγή φαινομένων υψηλών συγκεντρώσεων αιθαλομίχλης προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει του χειμώνα. Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν καταγραφεί υψηλές τιμές σωματιδίων, η αιρετή Περιφέρεια προτείνει μέτρα προς τον πληθυσμό βάση των οποίων μπορούν να μειωθούν τα φαινόμενα αυτά στο άμεσο μέλλον.

Περισσότερα...

OAEE KTIRIOΗ διοίκηση του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (OAEE) με εγκύκλιό της, στις 11 Νοεμβρίου 2014, εξειδικεύει περαιτέρω τις διατάξεις για τη ρύθμιση των εισφορών.Οπως αναφέρει η διοίκηση του Ταμείου με τις διατάξεις του άρθρου 54 Ν.4305/2014 παρέχεται νέα δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, πλην Ν.Α.Τ.

Περισσότερα...

fysiko aerioΕκδόθηκαν στις 7 Νοεμβρίου 2014 οι υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες δεσμεύονται τα κονδύλια που θα χρηματοδοτήσουν μέρος του κόστους υποκατάστασης του πετρελαίου σε κεντρικές θερμάνσεις με φυσικό αέριο.Έτσι, αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο και η επίσημη προκήρυξη του προγράμματος, το οποίο θα «τρέξει» μέσω των τριών Εταιρειών Παροχής Αερίου σε Αττική, Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...

rithmiseis ofeilwnΔημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 10/11/2014, στη «Διαύγεια» η εγκύκλιος για τη ρύθμιση των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 100 δόσεις.Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει είτε στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, είτε σε υποκαταστήματα των ασφαλιστικών ταμείων και η κάθε δόση θα πληρώνεται μέχρι τις 21 του μήνα.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 5562453