Διαφήμιση
Επικαιρότητα

OBYEΗ  Πρωτομαγιά, είναι ημέρα μνήμης, ενότητας και αγώνα για την απελευθέρωση του ανθρώπου από τα δεσμά της εκμετάλλευσης.Η Πρωτομαγιά του 2015 βρίσκει τους εργαζόμενους και τους  μικροεπαγγελματίες  στις περισσότερες  χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  αντιμέτωπους με τις πολιτικές  λιτότητας, και  συρρίκνωσης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.

Περισσότερα...

giannis-tolios GGV«Είναι λογική η απαίτησή σας για μη κατάργηση των υφιστάμενων αδειών και μείωση του ύψους των παραβόλων», επεσήμανε στον πρόεδρο και τον γραμματέα του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας (ΣΕΥΑ), κατά την πρόσφατη συνάντησή τους

Περισσότερα...

EPATHESNIKIΗ Εταιρία Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης συνεχίζει δυναμικά την πορεία ανάπτυξης που διαγράφει στον Δήμο Θερμαϊκού, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη και του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή & Διευθυντή Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων της Ε.Π.Α Θεσσαλονίκης κ. Λεωνίδα Μπακούρα.

Περισσότερα...

KAVATHAS GSEVEEΜετά την τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου 2015 στο Υπουργείο Εργασίας ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, . Γ . Καββαθάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ΓΣΕΒΕΕ χαιρετίζει την έναρξη του διαλόγου μετά από πέντε χρόνια, για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Έχω διατυπώσει εκ μέρους της Συνομοσπονδίας τις απόψεις μας

Περισσότερα...

EPATHESLIAΗ μείωση στις τιμές του φυσικού αερίου αναμένεται να μετακυλισθεί στους λογαριασμούς των πελατών όλων των κατηγοριών για τις καταναλώσεις από την 1η Μαΐου και μετά, όπως ανακοίνωσε στις 15 Απριλίου 2015 η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΔΕΠΑ για τη μείωση των τιμών του φυσικού αερίου.

Περισσότερα...

rithmiseis ofeilwnΙΚΑ
Ρυθμίζονται οφειλόμενες εισφορές περιόδων απασχόλησης έως 31.01.2015 και εισφορές ενταγμένες σε προηγούμενες ρυθμίσεις με υποβολή αίτησης ηλεκτρονικά στο ika.gr ως 30-4-15
 Επίσης επιστροφές παροχών και ενοίκια ακινήτων, συνολικού ύψους έως 500.000 ευρώ.
 Δεν ρυθμίζονται οφειλές από προαιρετική ασφάλιση, έκπτωτους προμηθευτές, φαρμακοποιούς, αχρεωστήτως καταβληθείσα μισθοδοσία και υπεξαίρεση.

Περισσότερα...

gsebee180 94525 J5QV25 bΣυνάντηση με το νέο διοικητή του ΟΑΕΕ, Τάσο Πετρόπουλο και τον υποδιοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Χριστοφορίδη είχε στις 8 Απριλίου 2015 το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ με επικεφαλή τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας, Γιώργο Καββαθά.Το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ παρέδωσε στον κ. Πετρόπουλο υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ για τα προβλήματα που αφορούν στη βιωσιμότητα του ταμείου και στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.

Περισσότερα...

WasteracyclingΤο διάστημα από 2 έως 4 Οκτωβρίου 2015, αντί της αρχικής 20-22 Μαΐου, θα διεξαχθεί τελικώς στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, η έκθεση Διαχείρισης Αποβλήτων και Ανακύκλωσης «Waste & Recycling Expo».

Περισσότερα...

ANTONHSΜε οδύνη αποχαιρετήσαμε στην τελευταία του κατοικία στις 3 Απριλίου τον Αντώνη Σαχωλαρίδη.  Έχασε την μάχη που έδωσε, επί δίμηνο περίπου, με τον καρκίνο και έφυγε από κοντά μας σκορπίζοντας  απέραντη θλίψη σε όσους τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του. Φίλος και συνεργάτης, κείμενά του επί δεκαετίες στις στήλες του περιοδικού μας  μετέδιδαν, με μοναδικό τρόπο,  τις  γνώσεις του στους αναγνώστες μας, υδραυλικούς και συντηρητές καυστήρων. Το τελευταίο του κείμενο στο προηγούμενο τεύχος αφορούσε τη συντήρηση συσκευών κεντρικής θέρμανσης.

Περισσότερα...

fysiko-aerio Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σχετική ΚΥΑ (αρ. φύλλου 479/30.3.2015), που ανάβει το “πράσινο φως” για να προχωρήσει το πρόγραμμα χρηματοδότησης καταναλωτών με άτοκα δάνεια για την μετατροπή οικιακών καυστήρων πετρελαίου σε φυσικού αερίου.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 6331409