Διαφήμιση
Τελευταία Νέα:
Διαφήμιση
Επικαιρότητα

HALKOR 4122Διακρίθηκε με το 2ο Βραβείο στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ - Γεώργιος Ουζούνης 2014

Ο όμιλος ΧΑΛΚΟΡ ξεχώρισε ως μία από τις καλύτερες εταιρίες με δραστηριότητα στη διεθνή αγορά και απέσπασε το 2ο βραβείο στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ - Γεώργιος Ουζούνης 2014».

Περισσότερα...

OBSTHΣτηρίζει τις προσπάθειες της Κυβέρνησης να βάλει ένα τέλος στην εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ο.Β.Σ.Θ) με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιάννης Παπαργύρης και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Καραπινίδης.

Περισσότερα...

EYDAP apofasiΣε άρση κάθε διακοπής υδροδότησης για τα νοικοκυριά τα οποία βρίσκονται αποδεδειγμένα σε πλήρη οικονομική αδυναμία, προχωρά η ΕΥΔΑΠ, ενώ θα γίνει και προσωρινή αναστολή των πλειστηριασμών ακινήτων των υδροληπτών

Περισσότερα...

GSEVEE skourletisΚατώτατος μισθός, ασφαλιστικό και η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης τα βασικά θέματα συζήτησης

Καθιέρωση τεσσάρων κατώτερων ασφαλιστικών κατηγοριών στον ΟΑΕΕ

Σε γόνιμο και θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2015 στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η συνάντηση του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Περισσότερα...

georgakopoulosΑπό τον Ηλία Γεωργακόπουλο, οικονομολόγο - φοροτεχνικό

Επιδοτήσεις
Από 29 Ιανουαρίου 2015 ως 28-3-15 οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις για υπαγωγή στο πρόγραμμα επιχορήγησης εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο 2014-2015, ήτοι από την 1η Νοεμβρίου 2014 έως την 28η Φεβρουαρίου 2015.

Περισσότερα...

inter solarΑπό 10 έως 12 Ιουνίου 2015 θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της η Intersolar Europe στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου. Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυση της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρέμπορους και φορείς παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα...

LG Multi V IVH LG Electronics (LG) παρέλαβε ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό 'Eurovent' για τα προηγμένης τεχνολογίας κεντρικά συστήματα κλιματισμού Multi V IV Variable Refrigerant Flow (VRF-μεταβλητή ροή ψυκτικού μέσου). Ο οργανισμός 'Eurovent', ένας από τους πιο γνωστούς στην Ευρώπη για την πιστοποίηση προϊόντων, που επιβλέπει τη βαθμολόγηση των επιδόσεων σε προϊόντα κλιματισμού και ψύξης.

Περισσότερα...

katadikes nearoi ksenodoxeio 13-2-2015Ποινές φυλάκισης από 18 μήνες έως 3 χρόνια και 3 μήνες, με τριετή αναστολή, επιβλήθηκαν χθες από το τριμελές εφετείο Θεσσαλονίκης για τις εγκληματικές παραλείψεις που οδήγησαν στο θάνατο δύο ενοίκων του ξενοδοχείου "Νεφέλη" στο Πανόραμα από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα.
Το δικαστήριο έκρινε υπεύθυνους τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τον κατασκευαστή, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι "τάπωσε" μία καμινάδα, και τον πραγματογνώμονα

Περισσότερα...

synantisi-gsevee-papen-726x400Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη στις 11 Φεβρουαρίου η συνάντηση στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ με τον υπουργό κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Περισσότερα...

IdatorΣτη Φρανκφούρτη θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως στον τομέα του νερού και της ενέργειας, από 10 έως και 14 Μαρτίου 2015. Η Xylem και η Υδάτωρ θα βρίσκονται εκεί.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 6059410