Διαφήμιση
Τελευταία Νέα:
Διαφήμιση
Επικαιρότητα

energytech 2015Η 7η διεθνής έκθεση ανανεώσιμων και συμβατικών πηγών,
εξοικονόμησης ενέργειας, τεχνολογίας και περιβάλλοντος EnergyTech διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση δομικών υλικών Infacoma στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη από 12 έως 15 Φεβρουαρίου 2015.

Περισσότερα...

logoIDEALΑπό 6 έως 9 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo, Hall 2 / C20

Η Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων μπάνιου παγκόσμια, συμμετέχει στη 10η HORECA που πραγματοποιείται 6-9 Φεβρουαρίου 2015, στο Athens Metropolitan Expo.
Η μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης, αναμένεται φέτος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των πιο δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Περισσότερα...

IME GSEVEEΣύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του ΙΜΕ - ΓΣΕΒΕΕ

Περισσότερο από το 1/3 του πληθυσμού βρίσκεται σε διπλή παγίδα φτώχειας και χρέους καθώς από τη μια μειώνεται το διαθέσιμο εισόδημα σε επίπεδα κάτω του ορίου φτώχειας, και από την άλλη συσσωρεύονται υποχρεώσεις οι οποίες είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν ομαλά.

Περισσότερα...

OBSTHΕπί μια και πλέον πενταετία, η Ελλάδα έζησε και ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, με την οικονομία κατεστραμμένη, τον κοινωνικό ιστό σε αποσύνθεση, τους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα σε παρακμή, το κράτος δικαίου υπό κατάρρευση και όλα αυτά με τραγικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.

Περισσότερα...

georgakopoulosΤου Ηλία Γεωργακόπουλου
Οικονομολόγου - φοροτεχνικού

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Περιπτώσεις ασφάλισης ΟΑΕΕ.
* Νέος ασφαλισμένος, δικαιούται περίθαλψης και βιβλιάριο ασθενείας μετά 4 μήνες από της εγγραφής.
* Διακοπή ασφαλισμένου, δικαιούται παροχές υγείας, για ένα έτος από την διακοπή.

Περισσότερα...

OAEE KTIRIOΟ ΟΑΕΕ ενημερώνει τους ασφαλισμένους του, ότι δεν απαιτείται η προσέλευση των άμεσα ασφαλισμένων στις υπηρεσίες του Οργανισμού για ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας, η οποία γίνεται πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Περισσότερα...

main mplokakia 0Σε σχέση με δημοσιεύματα για φορολογική επιβάρυνση όσων αμείβονται με «μπλοκάκι», το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του που εξέδωσε στις 2 Ιανουαρίου 2015, διευκρινίζει τα ισχύοντα σύμφωνα με το νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος:

Περισσότερα...

CALPAK

Η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας γκάμας προϊόντων Calpak και της δραστηριότητας της Κανελλάκης ΑΕ η οποία είχε αναγγελθεί ότι θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου, λόγω εκλογών, άλλαξε ημερομηνία διοργάνωσής της. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2015 στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα (Divani Caravel Hotel , 17.00 - 21.00).  Η εκδήλωση γίνεται με την ευκαιρία της έναρξης συνεργασίας της Κανελλάκης ΑΕ με την Calpak που αποσκοπεί στην δημιουργία ενός πολύ δυνατού σχήματος διάθεσης και υποστήριξης σύγχρονων ηλιακών συστημάτων.
Η πρόσκληση εδώ.

EIAX PATRA 1Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του Χαλκού στη σύγχρονη Κοινωνία» στην Πάτρα που πραγματοποιήθηκε από το ΕΙΑΧ σε συνεργασία με την Χαλκόρ στο ξενοδοχείο Poseidon Palace, με σκοπό να τονώσει κυρίως τον κατασκευαστικό κλάδο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να ενισχύσουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τις καινοτόμες εφαρμογές του χαλκού, προσθέτοντας αξία στην εργασία τους. Παράλληλα, ενημέρωσε και το ευρύτερο κοινό σχετικά από τον ρόλο του χαλκού στην σύγχρονη κοινωνία.

Περισσότερα...

petrelaio-thermansis-epidoma-118145 Περισσότεροι από 780.000 καταναλωτές έχουν υποβάλει αίτηση για να λάβουν επίδομα πετρελαίου θέρμανσης μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του taxisnet. Από αυτούς περίπου οι 720.000 έχουν πάρει έγκριση για την είσπραξη του επιδόματος πετρελαίου και αναμένουν την πληρωμη η οποία θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Διαφήμιση

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 5932300