Διαφήμιση
Επικαιρότητα

CALPAKΠρόσκληση συμμετοχής σε εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας γκάμας προϊόντων Calpak και της δραστηριότητας της Κανελλάκης ΑΕ απευθύνουν οι δύο εταιρίες. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2015 στο Divani Caravel Hotel γίνεται με την ευκαιρία της έναρξης συνεργασίας της Κανελλάκης ΑΕ με την Calpak που αποσκοπεί στην δημιουργία ενός πολύ δυνατού σχήματος διάθεσης και υποστήριξης σύγχρονων ηλιακών συστημάτων.
Η πρόσκληση εδώ.

EIAX PATRA 1Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του Χαλκού στη σύγχρονη Κοινωνία» στην Πάτρα που πραγματοποιήθηκε από το ΕΙΑΧ σε συνεργασία με την Χαλκόρ στο ξενοδοχείο Poseidon Palace, με σκοπό να τονώσει κυρίως τον κατασκευαστικό κλάδο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να ενισχύσουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τις καινοτόμες εφαρμογές του χαλκού, προσθέτοντας αξία στην εργασία τους. Παράλληλα, ενημέρωσε και το ευρύτερο κοινό σχετικά από τον ρόλο του χαλκού στην σύγχρονη κοινωνία.

Περισσότερα...

petrelaio-thermansis-epidoma-118145 Περισσότεροι από 780.000 καταναλωτές έχουν υποβάλει αίτηση για να λάβουν επίδομα πετρελαίου θέρμανσης μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του taxisnet. Από αυτούς περίπου οι 720.000 έχουν πάρει έγκριση για την είσπραξη του επιδόματος πετρελαίου και αναμένουν την πληρωμη η οποία θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα.

Περισσότερα...

exoikonomisi-kat-oikonΤο πρόγραμμα "Εξοικονομιση κατ ́οίκον" δεν λειτούργησε ικανοποιητικά στην περίοδο της κρίσης, τονίζει το ΤΕΕ/ΤΔΜ

«Δεν είναι δίκαιο να εφαρμόζεται ο αυξημένος φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, όταν η πολιτεία δεν φρόντισε μέχρι σήμερα να θωρακίσει ενεργειακά, με την εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων, το κτιριακό απόθεμα της χώρας».

Περισσότερα...

OBYEΥπομνήματα προς υπουργούς και αρμόδιους υφυπουργούς των υπουργείων ΠΕΚΑ, Ανάπτυξης και Οικονομικών με κοινοποίηση στις Περιφέρειες και σε σχετικούς δημόσιους φορείς και υπηρεσίες

Με δύο υπομνήματα που απέστειλε η ΟΒΥΕ στις 3 Δεκεμβρίου 2014 προς τα αρμόδια υπουργεία, φορείς και υπηρεσίες ζητά την άμεση παρέμβαση για την εξάλειψη του φαινομένου της «μαύρης εργασίας» στο χώρο των τεχνικών επαγγελμάτων της οικοδομής και μέριμνα για την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τις εσωτερικές εγκαταστάσεις αερίων καυσίμων.

Περισσότερα...

LOGO YDATORΣε συγχώνευση των δραστηριοτήτων από την 1η Νοεμβρίου 2014 προχώρησαν οι διοικήσεις των εταιριών Υδάτωρ Εφαρμογές Άντλησης Α.Ε. και Υδάτωρ Λυμάτων Α.Ε., με την απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Σε σχετική ανακοίνωσή της η ενιαία εταιρία επισημαίνει:

Περισσότερα...

georgakopoulosΤου Ηλία Γεωργακόπουλου
Οικονομολόγου - φοροτεχνικού

ΚΦΑΣ
Παράταση υποβολής Καταστάσεων
.

Παρατείνεται η υποβολή των τριμηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, πρώτου, δεύτερου και τρίτου τριμήνου 2014 μέχρι την 31-1-2015. (πολ:1209/29-9-14)

Περισσότερα...

main GS GSEVEE 30.11.2014    40 Το παρουσίασε κατά τη διάρκεια της 46ης γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος της Γ. Καββαθάς.

Ένα εναλλακτικό σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και ταυτόχρονα τους άξονες δράσης και στρατηγικής της ΓΣΕΒΕΕ ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της 46ης γενικής συνέλευσης, (29 – 30 Νοεμβρίου 2014), ο πρόεδρος της γενικής συνομοσπονδίας Γ. Καββαθάς.

Περισσότερα...

LG AE Seminar at Volos  1Οι επαγγελματίες του κλάδου ενημερώθηκαν για την προηγμένη τεχνολογία και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά των νέων λύσεων ψύξης-θέρμανσης Therma V

Η LG Electronics (LG), στο πλαίσιο της συνεχούς και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των επαγγελματιών και των συνεργατών της, διοργάνωσε σεμινάριο στο Βόλο σχετικά με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις ψύξης - θέρμανσης με LG Therma V αντλίες θερμότητας. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών αναφορικά με τα νέα προϊόντα και συστήματα επαγγελματικής θέρμανσης και κλιματισμού που βοηθούν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και συνεπώς κόστους, ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Περισσότερα...

IFANTIS 1Η εταιρία Ε. ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε. πιστή εδώ και χρόνια στα ραντεβού με τους συνεργάτες της, συμμετείχε στην 3η έκθεση «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ» που πραγματοποιήθηκε τέλη Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.
Όπως αναμενόταν από όλους μας, η προσέλευση του κόσμου ήταν σαφώς μικρότερη από τις προηγούμενες χρονιές. Παρόλα αυτά, οι όποιες επαφές έγιναν ήταν σαφώς ουσιαστικότερες από άλλες φορές.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 5719824