Διαφήμιση
Επικαιρότητα

gsebee180 94525 J5QV25 bΕπτά προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ κατέθεσε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας, Γ. Καββαθάς κατά τη συνεδρίαση στη 1 Σεπτεμβρίου 2014, του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης, τονίζοντας ότι είναι αναγκαίο να αλλάξει η γενικότερη οικονομική πολιτική «η οποία πολλές φορές εξουδετερώνει τα όποια θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιφέρουν οι πολιτικές απασχόλησης».

Περισσότερα...

GSEVEE  images IMG 20140828 114034Την κοινή πρωτοβουλία για την αλλαγή της πολιτικής στη φορολογία, στο ασφαλιστικό και στα «κόκκινα» δάνεια, παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου στις 28 Αυγούστου οι πρόεδροι των ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΠΟΕΙΑΤΑ και ΠΣΧΕΜ. Οι ομιλητές τόνισαν ότι καλούν σε συσπείρωση τους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς γιατί η «κατάσταση δεν πάει άλλο» και υπογράμμισαν ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν, όταν κριθεί αναγκαίο και σε δυναμικές ενέργειες

Περισσότερα...

ΣΠΕΦΣε συνέχεια της δημοσιοποίησης του πορίσματος της ειδικής ομάδας εργασίας του ΥΠΕΚΑ για το net-metering, o Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) επισημαίνει τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

georgakopoulosΑπό τον οικονομολόγο – φοροτεχνικό Ηλία Γεωργακόπουλο

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη.
Ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ που έκαναν διακοπή του επαγγέλματος ή της επιχείρησης ή δήλωσαν αδράνεια ή οφείλουν εισφορές, δικαιούνται οι ίδιοι και τα προστατευόμενα μέλη τους ασφάλιση νοσοκομειακή ,φαρμακευτική και παροχές ασθένειας.

Περισσότερα...

marathonΗ Marathon Data Systems ανακοινώνει το πρόγραμμα του νέου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων ArcGIS για το διάστημα Σεπτέμβριος 2014 - Ιούνιος 2015. Τα σεμινάρια υλοποιούνται στα γραφεία μας, Λ. Κηφισίας 38 στο Μαρούσι και Πλ. Ιπποδρομίου 12 στην Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...

BARGIAMH 2Ο Δημήτρης Βαργιάμης από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης εξελέγη νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ) μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 15 Ιουνίου 2014 και τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης στις 26 του ίδιου μήνα.

Περισσότερα...

BEAΝα δοθούν άμεσα από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας διορθωτικές οδηγίες σχετικά με τη συμπληρωματική ένταξη έργων στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ζητά το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Περισσότερα...

DENDIAS GSEBEEΤα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ επισκέφτηκε στις 30 Ιουνίου σε συνάντηση γνωριμίας ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Δένδιας και παρευρέθηκε σε δίωρη συνεδρίαση του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας. Κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών της συνεδρίασης του προεδρείου ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς δήλωσε:

Περισσότερα...

main oaee  2 Nα αναληφθούν άμεσα πολιτικές πρωτοβουλίες ζητά από την κυβέρνηση η ΓΣΕΒΕΕ

Να ανασταλεί άμεσα η δράση του ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) καθώς οι κατασχέσεις και οι δημεύσεις περιουσιών δεν μπορεί να αποτελούν τη μόνη απάντηση της κυβέρνησης, ζητά με επιστολή του από τον υπουργό Εργασίας κ. Ι Βρούτση το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ.

Περισσότερα...

IME GSEVEEΤο Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ προσφέρει τη δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα στο Δήμο Αθηναίων να λάβουν δωρεάν υποστήριξη σε ζητήματα της επιχειρηματικής τους καθημερινότητας.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 5352557