Διαφήμιση
Επικαιρότητα

oikodomi ptwsiΣε ωρολογιακή βόμβα εξελίσσεται η οικονομική κρίση για τις επιχειρήσεις  και τους ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται γύρω από το χώρο της οικοδομής, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πλέον λαβωμένους επαγγελματικούς κλάδους.

Περισσότερα...

Prasini geitoniaΟλοκληρώθηκαν οι μελέτες και συντάσσονται τα τεύχη δημοπράτησης για το Διαγωνισμό Κατασκευής του Έργου του ΥΠΕΚΑ "Πράσινη Πιλοτική Αστική Γειτονιά", προϋπολογισμού πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και υλοποιείται από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), που έχει και τον συνολικό συντονισμό του, σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας Αττικής.

Περισσότερα...

EPAATTIKISΗ παροχή φυσικού αερίου στο Άσυλο Ανιάτων είχε διακοπεί στις 28 Οκτωβρίου , καθώς λόγω οικονομικών δυσκολιών το Ίδρυμα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις πληρωμές.

Περισσότερα...

gsebee180 94525 J5QV25 bΤο σχέδιο τροπολογίας που κατατέθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2014 στην Βουλή σχετικά με την ρύθμιση ληξιπροθέσμων οφειλών προς την φορολογική διοίκηση και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς θα αποτελέσει δυστυχώς άλλη μια ανεπιτυχή προσπάθεια της Κυβέρνησης να αυξήσει τα έσοδα και παράλληλα να δώσει μια ανάσα στους χιλιάδες μικρούς και πολύ μικρούς επιχειρηματίες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Περισσότερα...

BAU 15Με 18 επιχειρήσεις και περισσότερα από 800 τ.μ. αναμένεται να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στην έκθεση BAU που πραγματοποιείται στο Μόναχο, από 19 μέχρι 24 Ιανουαρίου 2015. Πρόκειται για τις εταιρίες: Alumil SA, Aluminco SA, G.Karamanlidis, Intermetal SA, Glasscon SA, PCA, ISOMAT SA., Alchimica SA., Markos Bolaris & Co., Maris Polymers SA, Makedoniki-Panidis SA, Helm Hellas SA, Tetoros H.&Co., Pagouni SA, ACE-HELLAS SA, Domochemical SA, Vertical SA και Vlavianos SA.

Περισσότερα...

OBYEΣυναντήσεις στις 22 Οκτωβρίου του προέδρου της ΟΒΥΕ Δημήτρη Βαργιάμη με τον υφ. Ανάπτυξης Οδ. Κωνσταντινόπουλο και με συμβούλους του όπου επιβεβαιώθηκε ότι έγινε δεκτό το αίτημα για παράταση της ημερομηνίας (έως τον Ιούλιο 2015) αντικατάστασης των παλαιών αδειών των υδραυλικών όπως προβλέπει το ΠΔ 112/2012.

Περισσότερα...

 1MANIATIS EBHEΣυνάντηση  της  ΕΒΗΕ με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Συνάντηση με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ) πραγματοποίησε στις 21 Οκτωβρίου 2014 ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, σε συνέχεια επιστολής της Ένωσης για τη στήριξη του βιομηχανικού κλάδου Θερμικής Ηλιακής Ενέργειας, στο πλαίσιο της νέας εθνικής πολιτικής για την ενεργειακή απόδοση και ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Περισσότερα...

fysiko-aerioΣτη θέσπιση Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης στο φυσικό αέριο, στο πρότυπο αυτού της ΔΕΗ για το ηλεκτρικό ρεύμα, προχωρεί άμεσα το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα...

SYNANTHSH SEYA ME AMMANATIDO SYRIZAΣυνάντηση με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνης ΕΕΚΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, πραγματοποίησαν στις 16/10 στη Βουλή, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Θανάσης Στρουμπούλης και Νίκος Γρίβας αντίστοιχα. Στη συνάντηση, εκτός της βουλευτή, παρευρέθηκαν από το τμήμα μικρομεσαίων επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μιχάλης Μυτιληνάκης και από την Επιτροπή Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου Ανάπτυξης, ο Μιχάλης Νικολακάκης, συνεργάτης του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Ανάπτυξης, Γιώργου Σταθάκη.

Περισσότερα...

OBYE GIAKOYMATOSΣυνάντηση στις 13 Οκτωβρίου με τον υφ. Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο

Επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου ζήτησαν από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο οι Ομοσπονδίες των τεχνικών επαγγελμάτων της οικοδομής σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2014.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε , στις 16 Οκτωβρίου 2014, η ΟΒΥ , αναφέρεται:

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 5463535