Διαφήμιση
Επικαιρότητα

georgakopoulosΑπό τον οικονομολόγο – φοροτεχνικό Ηλία Γεωργακόπουλο

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη.
Ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ που έκαναν διακοπή του επαγγέλματος ή της επιχείρησης ή δήλωσαν αδράνεια ή οφείλουν εισφορές, δικαιούνται οι ίδιοι και τα προστατευόμενα μέλη τους ασφάλιση νοσοκομειακή ,φαρμακευτική και παροχές ασθένειας.

Περισσότερα...

BARGIAMH 2Ο Δημήτρης Βαργιάμης από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης εξελέγη νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ) μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 15 Ιουνίου 2014 και τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης στις 26 του ίδιου μήνα.

Περισσότερα...

BEAΝα δοθούν άμεσα από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας διορθωτικές οδηγίες σχετικά με τη συμπληρωματική ένταξη έργων στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ζητά το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Περισσότερα...

DENDIAS GSEBEEΤα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ επισκέφτηκε στις 30 Ιουνίου σε συνάντηση γνωριμίας ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Δένδιας και παρευρέθηκε σε δίωρη συνεδρίαση του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας. Κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών της συνεδρίασης του προεδρείου ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς δήλωσε:

Περισσότερα...

main oaee  2 Nα αναληφθούν άμεσα πολιτικές πρωτοβουλίες ζητά από την κυβέρνηση η ΓΣΕΒΕΕ

Να ανασταλεί άμεσα η δράση του ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) καθώς οι κατασχέσεις και οι δημεύσεις περιουσιών δεν μπορεί να αποτελούν τη μόνη απάντηση της κυβέρνησης, ζητά με επιστολή του από τον υπουργό Εργασίας κ. Ι Βρούτση το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ.

Περισσότερα...

IME GSEVEEΤο Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ προσφέρει τη δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα στο Δήμο Αθηναίων να λάβουν δωρεάν υποστήριξη σε ζητήματα της επιχειρηματικής τους καθημερινότητας.

Περισσότερα...

EIAX 1Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (Ε.Ι.Α.Χ.), με την ευγενική χορηγία της ελληνικής βιομηχανίας επεξεργασίας μετάλλων «ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» και την εταιρία εργαλείων και μηχανημάτων για υδραυλικούς «ΡΟΤΕΝΜΠΕΡΓΚΕΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.», πραγματοποίησε για έκτη συνεχή χρονιά την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των θερμοϋδραυλικών στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου στον Ταύρο.

Περισσότερα...

cocoon-eco-energy-wesperΗ Cocoon Eco Energy ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της στον τομέα του κλιματισμού με τον γαλλικό οίκο Wesper της Airwell Group.
Η Airwell Group αποτελεί τον πρώτο ευρωπαϊκό κατασκευαστή μηχανημάτων κλιματισμού και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κλιματισμού στον κόσμο

Περισσότερα...

georgakopoulosΑπό τον οικονομολόγο – φοροτεχνικό Ηλία Γεωργακόπουλο

Συντάξιμες προϋποθέσεις από 1-1-2013.
Γενικά για όλους.
1. Όριο ηλικίας 67 ετών( ή 62 για μειωμένη σύνταξη και ασφαλισμένους μετά την 1-1-1993) και ασφάλιση 15 έτη.
2. Ασφάλιση 40 έτη και ηλικία 62 ετών.

Περισσότερα...

EPAATTIKISΗ Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής ενημερώνει ότι το νέο κατάστημα εξυπηρέτησης καταναλωτών θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Τετάρτη 11 Ιουνίου. Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Αμερικής 11, στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 5347321