Επικαιρότητα

DiamesolavisiΈνα νέο, πρωτοποριακό, εργαλείο για τα δεδομένα της Ελλάδας, ετοιμάζεται να θέσει στην υπηρεσία των μελών του, και όχι μόνο, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ). Ο λόγος για τη δημιουργία Κέντρου Διαμεσολάβησης, το οποίο θα λειτουργήσει άμεσα στις εγκαταστάσεις του Eπιμελητηρίου.

Περισσότερα...

LG Heat pumps Therma V Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης επαγγελματιών σε όλη τη χώρα το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διοργανώνει μία σειρά σεμιναρίων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος σχετικά με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης LG Therma V αντλίες θερμότητας.

Περισσότερα...

OAEE KTIRIOΜία άτυπη οδηγία του υπουργείου Εργασίας δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες οφειλέτες του ΟΑΕΕ να αποφύγουν τις κατασχέσεις των περιουσιακών τους στοιχείων.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Τα Νέα" (στις 23 Σεπτεμβρίου) όποιος καταθέτει οποιοδήποτε ποσό στα ταμεία των υποκαταστημάτων του ΟΑΕΕ, ανεξαρτήτως του ποσού της οφειλής του, θα αποφύγει τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε βάρος του.

Περισσότερα...

exoikonomisi-kat-oikon-trapezika-daneiaΣυνέχεια στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον» που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007- 2013, σχεδιάζει να δώσει το υπουργείο Ανάπτυξης, τη στιγμή που τα επίσημα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή δείχνουν ότι από τα 47.769 νοικοκυριά που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, τα 31.930 έχουν ήδη ολοκληρώσει τις σχετικές εργασίες.

Περισσότερα...

OAEEΤις λεπτομέρειες εφαρμογής του νέου συστήματος πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ περιλαμβάνει η απόφαση του υφυπουργού Εργασίας Αντώνη Μπέζα, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (ΦΕΚ Β' 2491/18-09-2014). Όπως έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Εργασίας -και κατόπιν της ψήφισης του σχετικού νόμου- η πληρωμή θα γίνεται πλέον ανά μήνα ενώ το σύστημα θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Μαρτίου του 2015.

Περισσότερα...

EIAX SOFIAΣημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν την αποτελεσματικότητα του αντιμικροβιακού χαλκού σε Μονάδος Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου "MEDLINE" στο Plovdiv, παρουσιάστηκαν στην Βουλγαρία. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η μείωση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων κατά 1/3 σε διάρκεια πέντε μηνών από την τοποθέτηση αντιμικροβιακού χαλκού.

Περισσότερα...

exoikonomisi-energeias-volos-104560Το ΥΠΕΚΑ θέτει (από 17 Σεπτεμβρίου) σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο «Ενσωμάτωση στο Ελληνικό δίκαιο της Οδηγίας 2012/27/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Οκτωβρίου 2012, για την ενεργειακή απόδοση, την τροποποίηση των Οδηγιών 2009/125/ΕΚ και 2010/30/ΕΕ και την κατάργηση των Οδηγιών 2004/8/ΕΚ και 2006/32/ΕΚ».

Περισσότερα...

CHIVALEΗ CHILLVENTA, μεγάλη διεθνής έκθεση για την ψύξη, τον κλιματισμό, τον εξαερισμό και τις αντλίες θέρμανσης, θα λάβει χώρα φέτος από 14 ως 16 Οκτωβρίου 2014 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.
Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.
Ταξιδιωτικές προσφορές για επίσκεψη στην έκθεση, εδώ.

EKPAIDEYSH 1Από το υπουργείο Παιδείας ανακονώθηκαν στις 2 Σεπτεμβρίου οι ειδικότητες με τις οποίες θα λειτουργήσουν τα δημόσια ΙΕΚ το β΄ εξάμηνο του 2014. Επίσης την ίδια ημέρα ξεκίνησαν και οι αιτήσεις εγγραφής οι οποίες γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα iek.sch.gr μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7/9/2014.
Ανάμεσα στις νέες ειδικότητες που εντάσσονται στα ΔΙΕΚ είναι του "τεχνικού μηχανικού θερμικών εγκαταστάσεων και μηχανικού τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου".
Όλες οι ειδικότητες και τα ΔΙΕΚ, εδώ.

gsebee180 94525 J5QV25 bΕπτά προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ κατέθεσε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας, Γ. Καββαθάς κατά τη συνεδρίαση στη 1 Σεπτεμβρίου 2014, του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης, τονίζοντας ότι είναι αναγκαίο να αλλάξει η γενικότερη οικονομική πολιτική «η οποία πολλές φορές εξουδετερώνει τα όποια θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιφέρουν οι πολιτικές απασχόλησης».

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 5409258