Διαφήμιση
Επικαιρότητα

OBYEΣυναντήσεις στις 22 Οκτωβρίου του προέδρου της ΟΒΥΕ Δημήτρη Βαργιάμη με τον υφ. Ανάπτυξης Οδ. Κωνσταντινόπουλο και με συμβούλους του όπου επιβεβαιώθηκε ότι έγινε δεκτό το αίτημα για παράταση της ημερομηνίας (έως τον Ιούλιο 2015) αντικατάστασης των παλαιών αδειών των υδραυλικών όπως προβλέπει το ΠΔ 112/2012.

Περισσότερα...

 1MANIATIS EBHEΣυνάντηση  της  ΕΒΗΕ με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Συνάντηση με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ) πραγματοποίησε στις 21 Οκτωβρίου 2014 ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, σε συνέχεια επιστολής της Ένωσης για τη στήριξη του βιομηχανικού κλάδου Θερμικής Ηλιακής Ενέργειας, στο πλαίσιο της νέας εθνικής πολιτικής για την ενεργειακή απόδοση και ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Περισσότερα...

fysiko-aerioΣτη θέσπιση Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης στο φυσικό αέριο, στο πρότυπο αυτού της ΔΕΗ για το ηλεκτρικό ρεύμα, προχωρεί άμεσα το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα...

SYNANTHSH SEYA ME AMMANATIDO SYRIZAΣυνάντηση με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνης ΕΕΚΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, πραγματοποίησαν στις 16/10 στη Βουλή, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Θανάσης Στρουμπούλης και Νίκος Γρίβας αντίστοιχα. Στη συνάντηση, εκτός της βουλευτή, παρευρέθηκαν από το τμήμα μικρομεσαίων επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μιχάλης Μυτιληνάκης και από την Επιτροπή Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου Ανάπτυξης, ο Μιχάλης Νικολακάκης, συνεργάτης του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Ανάπτυξης, Γιώργου Σταθάκη.

Περισσότερα...

OBYE GIAKOYMATOSΣυνάντηση στις 13 Οκτωβρίου με τον υφ. Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο

Επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου ζήτησαν από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο οι Ομοσπονδίες των τεχνικών επαγγελμάτων της οικοδομής σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2014.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε , στις 16 Οκτωβρίου 2014, η ΟΒΥ , αναφέρεται:

Περισσότερα...

polikatoikia"Πρώτα να ενημερώνονται οι γενικές συνελεύσεις των πολυκατοικιών για τα πλεονεκτήματα της χρήσης αερίου, και εφόσον υπάρξει αδυναμία λήψης αποφάσεων, τότε θα προχωρά ο κάθε ιδιοκτήτης στην αυτονόμησή του από την κεντρική θέρμανση".Αυτή είναι η βασική πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) για τα μέτρα διευκόλυνσης της επέκτασης της χρήσης φυσικού αερίου κλπ. για τη θέρμανση των πολυϊδιόκτητων κτιρίων.

Περισσότερα...

EKPAIDEYSH 1Με την υπ΄αριθμόν 11790 (ΦΕΚ B 2780 – 16.10.2014) απόφαση του υφυπουργού Παιδείας Γ. Στύλιου καθορίζεται ο κανονισμός λειτουργίας Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (ΓΓΔΒΜ).

Περισσότερα...

ΡREMSΓνωστή ως καινοτόμος κατασκευάστρια εταιρία μηχανών και εργαλείων επεξεργασίας σωλήνων, η REMS διεύρυνε ακόμη μια φορά την γκάμα των προϊόντων της:Η REMS Multi – Push είναι μία ισχυρή, συμπαγής ηλεκτρονική μονάδα πλύσης και ελέγχου πίεσης με συμπιεστή χωρίς λάδι για πολλές εφαρμογές.

Περισσότερα...

petrelaio-thermansis-epidoma-118145Ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Οι τιμές του καυσίμου είναι αισθητά μειωμένες σε σχέση με πέρυσι, λόγω της υποχώρησης των διεθνών τιμών του αργού, αλλά και χάρη στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης κατά 30%.

Περισσότερα...

IME GSEVEEΤο Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ προσφέρει τη δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα στο Δήμο Αθηναίων να λάβουν δωρεάν υποστήριξη σε ζητήματα καινοτομίας.
Η πρωτοβουλία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ έχει ως στόχο την υποστήριξη συνολικά 80 αθηναϊκών επιχειρήσεων μέχρι τα μέσα του 2015, οι οποίες ενδεικτικά κατανέμονται ανά κλάδο ως εξής:

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 5452419