Διαφήμιση

ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ - Ι. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΑΕΒΕ: Πλήρης γκάμα εργαλείων Hitachi

Εκτύπωση
ydrometal1.jpgΗ εταιρία Υδρομετάλ εμπορεύεται προϊόντα HITACHI η οποία  μετά από 90 χρόνια εμπειρίας ,διατηρεί την ηγετική θέση στην αγορά της Ιαπωνίας αλλά και μια από τις πρώτες θέσεις  στην παγκόσμια αγορά.
Η Hitachi εφαρμόζει τα υψηλότερα και πιο μοντέρνα πρότυπα ποιότητας στην σχεδίαση.
Η Hitachi στην Ελλάδα μετά από 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας ακολουθώντας τα ίδια πρότυπα προσφέρει πλήρη γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων προσαρμοσμένη στης ανάγκες της εγχώριας αγοράς.
ydrometal2.jpg
Παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εξασφαλίζοντας διαθεσιμότητα προϊόντων, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, υπεύθυνο και ποιοτικό σέρβις.
Όλα τα εργαλεία της Hitachi είναι διπλής μόνωσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωρίς εξωτερική γείωση. Κάθε ηλεκτρικό εργαλείο της Hitachi  είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με βάση την ασφάλεια και την χρηστικότητα. Τα ηλεκτρικά εργαλεία Hitachi παρέχονται με πληθώρα συστημάτων ασφάλειας όπως φρένα, καλλύματα και αυτόματους συμπλέκτες.
Καλύπτουν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία των χειριστών, δίνοντας δυνατότητα για πολύωρη και ξεκούραστη εργασία χωρίς προβλήματα (ενεργό αντικραδασμικό σύστημα UPV).
H Hitachi εφαρμόζει ένα περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο σύστημα σχεδιασμού και παραγωγής σχεδιασμένο με οικολογικά πρότυπα και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται με πιστοποιητικά περιβαλλοντικών επιπτώσεων ( ISO 14001)
H Hitachi έχει κατάκτηση το βραβείο iF για 4 συνεχή χρόνια. Με κορυφαία μοντέλα 2006 H65SB2,H65SD2, 2005 H25PV, 2004 DH40MR-WH12DM2, WH12DAF, 2003 H45MR.
Αυτό το βραβείο θεσπίσθηκε το 1953 στην Γερμανία και σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στον κόσμο.
Για αυτόν τον λόγο και η ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ εμπιστεύεται την Hitachi όπως μας εμπιστεύονται και οι επαγγελματίες υδραυλικοί. Γιατί τα εργαλεία Hitachi προχωρούν εκεί που... άλλα σταματούν.
ydrom matrix1.jpgΝέο Matrix Usag
Το Matrix που διαθέτει στην ελληνική αγορά η «Υδρομετάλ - Ι. Ανυφαντάκης ΑΕΒΕ», είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο και ευπροσάρμοστο σύστημα, ένα σπονδυλωτό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την ορθολογική χρήση του διαθέσιμου χώρου εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη λύση για κάθε πιθανό συνδυασμό.
Το σύστημα Matrix προσφέρει:
• Εξοικονόμηση χρόνου.
• Εξοικονόμηση ενέργειας.
• Ταξινομημένες θέσεις με αφαιρούμενο μέσο ή σταθερές θέσεις.
• Διαφόρων διαστάσεων συρτάρια.
Οργάνωση και άνεση.
Το σύστημα Matrix σας δίνει ακόμα την δυνατότητα, να αποσπάσετε όποιο κουτί από την εργαλειοθήκη σας θέλετε, με μεγάλη ευκολία.
Σας παρέχει ακόμα, μία βαλίτσα με εργονομική λαβή που σας επιτρέπει να μεταφέρεται μικροαντικείμενα όπου εσείς θέλετε. Το σύστημα Matrix μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε κάθε τύπου εμπορικό όχημα είναι πραγματικά ένα δαιμόνιο σύστημα κάνοντας την εργασία σας ευκολότερη.
Διαφήμιση

Ο "Υ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μάρκου Μπότσαρη 4
174 55 Άλιμος

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 7461481